Hopptävling i Vellinge!

Idag var det spännande eftersom efter ett halv år med massor av nedgångar har jag och Sean Connery äntligen tagit oss upp till nivån igen med att börja tävla!
 
Det är våran första start på ett bra tag och jag är himla nöjd! 
Vi hade anmält oss till 90 cm där vi tog oss runt banan felfritt med bäst tid. Han var lugn men lyssnade så fort jag tryckte på honom för att öka i distansen mellan hinderna. Vi funderade därefter att ta efteranmälning på en meter men jag kände inte riktigt för det, eftersom nu gick det så pass bra för att vara första gången på länge och för att höja vårat självförtroende tillsammans så räckte en klass med 90 cm där! Nästa vecka blir det dock två klasser, 90cm & 100cm (två faser).
 
 
Jag tror att alla markarbetsövningarna jag har ridit för Jimmy har hjälpt mig och Sean en hel del i hoppningen för nu känns det mer som vi är ett i hoppen. Han var också riktigt lugn när vi lastade av honom fast han var stollig när vi skulle lasta dit honom till Vellinge. När han var av transporten stod han lugnt medan pappa fixade broddarna. Han var också även lugn på framridningen! Man undrar mellanåt om han är sjuk men förhoppningsvis inte ;)